fbpx

Învățăm jucându-ne și ne jucăm învățând

Joaca este un instrument puternic și absolut necesar atunci când vorbim de educația copiilor. Pe lângă faptul că e distractivă, joaca ajută copiii să stabilească conexiuni sociale, le dezvoltă imaginația și abilitățile de vorbire. Tocmai de aceea, ne-am gândit să le oferim copiilor experiențe unice prin intermediul cursurilor interactive.

Energie infinită, atenție la fiecare detaliu, experiență în televiziune și actorie. Sunt doar câteva dintre atributele echipei Scoala de Televiziune Junior TV Talent”. Aici este locul perfect pentru copilul tău să afle secretele unei lumi extraordinar de frumoase. Aici va avea șansa să apară în primele emisiuni televizate, va trece prin emoțiile live-ului, își va descoperi latura artistică, va învăța să lucreze în echipă și se va dezvolta armonios.

Adu-ți copilul să învețe să se joace cu noi!

Obiectivele noastre

_MG_7596 Learning & Fun
Este important ca la cursurile noastre cei mici să învețe, întâi de toate, să se distreze. Credem că este modul cel mai potrivit de a-i ajuta să își însușească cunoștințe care cu siguranță le vor fi de folos în viitor.
_MG_7477 Networking
Oricât de banal ar suna acest obiectiv, studiile recente arată că, în zilele noastre, interacțiunea umană a devenit aproape o excepție. Considerăm că este important și necesar să îi învățăm pe copii să comunice și să își susțină punctul de vedere în fața colegilor dar și să îi încurajăm să fie sociabili și să lege prietenii.
_MG_7511 Dezvoltare personală
Ne dorim ca fiecare copil care ne trece pragul să ajungă să gandească liber, să își dezvolte capacitățile creative și să aibă încredere în sine. Spațiile pentru cursuri, studio-urile, toate echipamentele și resursele pe care le deținem, crează mediul perfect pentru dezvoltarea aptitudinilor copilului tău.
_MG_7446 Spații și dotări
Toate echipamentele Școlii de Televiziune “Junior TV Talent” au fost achiziționate pentru a ne ajuta la realizarea principalelor noastre obiective. Copiii care ne trec pragul vor avea parte de cele mai bune tehnologii din domeniu pentru a putea face performanță. Platoul de televiziune este gândit pentru desfășurarea cursurilor de televiziune dar, în același timp, poate fi adaptat pentru realizarea tuturor formatelor de televiziune. Regia de emisie este dotată cu echipamente de ultimă generație care fac posibilă filmarea la calitate 4k. Studio-ul de radio este ehipat cu mixer digital și cu microfon profesional care pot fi folosite pentru realizarea unor emisiuni radio.În același timp, studio-ul foto este dotat cu 3 pânze backdrop, lumini profesionale și blitz-uri care vor ajuta la crearea unor fotografii la cele mai înalte standarde.

Trainerii noștri

Am selectat traineri care vor deveni mentori pentru copilul tău pe bazându-ne pe experiența lor în lucrul cu cei mici și profesionalismului de care au dat dovadă în televiziunile în care lucrează

Trainer de meteo
_DSC2282
Trainer de Radio și Divertisment
loredana iordache
Trainer de Dicție și Actorie
FotografulTAU-8053_monitor
Trainer Public Speaking
unnamed
Trainer Prezentare Știri
cristina-parcalabu-800x534-profil-2
Trainer de Actorie și Dezvoltare Personală
1
Trainer de Comunicare
2
Trainer de montaj și fotografie
_MG_7561

“Fiecare copil pe care îl instruim este un om pe care îl câștigam” – Victor Hugo