fbpx
Prezentare știri
Cititul la prompter, simularea emisiunilor "în direct" și transmisiunile din teren devin, pentru copilul tău familiare. Fiecare cursant va avea parte de o experiență individualizată, astfel încât progresele să se poată observa imediat. Trainerii cursului de Prezentare Știri au fost aleși ținând cont atât de notorietatea acestora dar, mai ales, de impactul pozitiv pe care îl pot avea asupra copilului tău. Știrile prezentate vor avea un topic generalist, cu subiecte de interes pentru cei mici, astfel încât fiecare text prezentat să le trezească interesul.
Emisiuni de divertisment
Chiar dacă vorbim de simulări de emisiuni de divertisment, nu vom face rabat la calitate. Copilul tău va ști exact care sunt toate responsabilitățile sale în realizarea acestor tipuri de emisiuni. Astfel, el va trece, pe rând, prin rolul de moderator, producător dar și participant în aceste show-uri create exclusiv de echipa Școlii de Televiziune "Junior TV Talent" și care se bucură de real succes atât în România cât și în plan internațional.
Radio
Emisia radio este una specială prin limbajul aparent simplu utilizat. În cadrul acestor cursuri, copilul tău va învăta să își structureze textele care urmează să fie citite "ON AIR" dar va învăța și cum trebuie să frazeze discursul pentru a fi înțeles de toți ascultătorii. Nu în ultimul rând, cel mic va avea în portofoliu o emisiune radio special dedicată pentru el, care va fi distribuită în mediul online.
Actorie
Limbajul non-verbal nu trebuie neglijat niciodată! Prin intermediul acestui curs, cursanții noștri își vor dezvolta aptitudinile de a sublinia prin intermediul corpului și a mimicii ceea ce vor să exprime. Cursul de actorie este perfect pentru ca cel mic să ajungă să interacționeze cu ușurință cu toți copiii din jurul său.
Dicție
Claritatea și siguranța în exprimare vin o dată cu exercițiul. Cursul de dicție îl va învăța pe copilul tău să spună clar tot ce are de zis, fără a fi trădat de emoții sau de exprimări nefericite. Până la urmă, modul în care îți expui punctul de vedere este cel mai important și poate fi, de multe ori, hotărâtor. Așadar, acordă-i șansa copilului tău să ajungă un comunicator adevărat.
Curs de fotografie
Imaginea perfectă se construiește prin lumina, tehnica, moment și poveste. Cursul de fotografie al școlii de televiziune Junior TV Talent îi învață pei cei mici minunata lume văzută prin obiectiv. Fie că vorbim despre tehnică, echipamente, lumină, culoare, încadraturi și fotocompoziție, copilul tau va reuși după numai câteva cursuri să facă fotografii spectaculoase atât cu un aparat foto profesional cât și cu telefonul mobil.
Vlogging
Vrei să înveți să faci vlogguri ca un profesionist? Cei mai populari creatori de pe YouTube au dezvoltat comunități de milioane de spectatori, adesea fiindcă și-au arătat adevărata personalitate în fața camerei. Dar pentru începători, vorbitul în fața camerei de filmat poate fi puțin ciudat. Nu te teme, la școala de televiziuen Junior TV Talent avem câteva îndrumări care te vor ajuta să te simți în largul tău în timpul vlogurilor. Nu uita! Cu cât exersezi mai mult, cu atât vei progresa mai mult.
Montaj
Dacă ați fost atrași întotdeauna de montajul conținutului audio sau video, acest curs vă va oferi cunoștințele necesare pentru a înțelege cum se face. Atenția acestui curs va fi orientată către Adobe Premiere CC și către asimilarea opțiunilor sale pentru montaj video, producție audio, crearea graficii și folosirea de efecte video, cefecte speciale și și efecte tranziție.
Dezvoltare personală
Un copil trebuie să fie creativ și spontan. Dezvoltarea personală este o activitate dinamică și creativă care ajută juniorul să își descopere resursele interioare pentru a găsi soluții la toate problemele întâmpinate. Stimularea inteligenței emoționale dar și dezvoltarea comunicării sunt esențiale pentru un copil iar cursurile de dezvoltare personală făcute la Școala de Televiziune Junior TV Talent sunt perfecte pentru juniorul tău.
Improvizație
Improvizația este abilitatea de a crea discursuri spontane ca reacție la ce se întâmplă în jurul tău. Copilul trebuie să aibă reacții spontane la tot ceea ce este neprevăzut. Improvizația se îmbină perfect cu cursurile de actorie de la Școala de Televiziune Junior TV Talent, acolo unde juniorul tău va învăța să se adapteze tuturor situațiilor, reale sau imaginare.
Public Speaking
O prezentare reușită este cheia succesului copilului tău. Cursurile de public speaking sunt cele care demonstrează că timiditatea, tracul sau emoțiile pot fi depășite de oricine, indiferent de vârstă. Școala Junior TV Talent vrea să demonstreze că, într-o perioadă scurtă, copilul tău poate ajunge unul dintre cei mai buni oratori, fără a mai avea probleme cu vorbitul în public. El va învăța să își controleze emoțiile, să aibă încredere în sine și va scăpa de retincența față de noile activități.

Copilul tău crește frumos la Junior TV Talent