fbpx

Junior TV Craft – TUTORIAL Cum să realizăm iepurași de Paște

 

Acești iepurași din hârtie sunt atât de simplu de făcut și sunt atât de frumoși! Puteți să îi faceți folosind hârtie colorată sau chiar hârtie albă simplă.
Această activitate de Paște este atât de simplă și o puteți face împreună cu copiii – iar cea mai bună parte este că probabil tot ce aveți nevoie găsiți la voi în casă!
Majoritatea copiilor ar trebui să poată face această acrtivitate singuri. Sau cel puțin copiii care au vârsta mai mare de 6 ani.

Materialele de care avem nevoie sunt:
o foarfecă
⦁ un creion
⦁ un set de carioci
⦁ un pix cu gel
⦁ foaie de hârtie colorată sau albă

1. Începeți prin a face conturul mâinii – DAR trebuie să faceți amprenta puțin mai mare decât ați face-o în mod normal. Dacă urmăriți strâns în jurul degetelor, urechile și brațele vor fi super slabe.Poate nu este la fel de mare ca în fotografia de mai jos, dar, cu siguranță, mai mare decât sunt cu adevărat degetele.

2.Tăiați amprenta. Asigurați-vă că aveți un V în partea de jos între fiecare deget (mai degrabă decât o curbă).

3. Următoare operațiune este opțională, dar ajută într-adevăr ca iepurasul sa fie mai bine proporționat.Tăiați o mică fanta lângă degetul copilului. Învercați ca partea inferioară a tăierii să se alinieze cu partea de jos a spațiului de lângă degetul mare.

4. Odată ce tăiați fanta, degetul copilului va arăta puțin strâmb. Așadar, nu ezitați să tăiați puțin degetul respectiv pentru a repara forma.

 

5. În continuare, puteți plia degetul copilului spre centru pentru a face unul dintre brațele iepurasului.

6. Apoi îndoiți degetul mare spre centru pentru a realiza celălalt braț de iepuras. Îmi place să le pliez, astfel încât cele două mâini să „atingă” la mijloc.

7. Tăiați degetul mijlociu, astfel încât să rămâneți cu două degete „urechi de iepuras”.

8. Utilizați un marker roz sau un creion pentru a desena părțile roz ale urechilor. Apoi desenați un oval pentru nasul iepurașului.

9. Folosind un pix cu gel negru, un stilou obișnuit sau un marker, desenați restul feței – ochi, mustăți și gură. (Vezi mai jos câteva opțiuni de fețe diferite).

10. În cele din urmă desenați două mici labe în partea de jos pentru a face picioarele iepurasului.

Ați terminat !!!
Acești iepurași de sunt foarte frumoși și atât de ușor de făcut !! Aceasta este o activitate atât de simplă și o exercițiu excelent pentru copii. Faceți aceste iepurași pentru Paște sau oricând. O astfel de activitate este distractivă pentru copiii plictisiți dar care nu necesită materiale multe, costisitoare și complicate !

Leave a comment