fbpx

Cum să devii un vlogger de succes – 4 reguli de aur

Vreți să îți faci un vlog dar nu stii de unde să începi? Ești curios ce secrete stau în spatele unei editări de succes? Vrei să afli cum devii relevant pentru comunitatea ta și de unde îți găsești inspirația ca video-urile tale să aibă succes?

1. Dacă vreau să fac conținut video de calitate este important să am o imagine bună, lumină corectă și un sunet ok. Poți filma și cu telefonul atunci când vrei să transmiți mesaje scurte și concise sau momente care au o atmosferă specială (exemplu: atunci când faci live la un concert).
2. Editează-ți filmările. Există programe gratis de editare video, mai ușoare unde nu ai nevoie de o pregătire specială ca să le folosești. Cele mai indicate programe, care îți oferă tot ce ai nevoie în materie de editare sunt: Premier Pro, Hit Film Express sau Final Cut Pro. Pentru acestea din urmă ai nevoie de o îndrumare. La Școala de Televiziune Junior TV Talent avem și astfel de cursuri care îl ajută pe micuțul tău să înțeleagă și să deprindă noțiunile de bază.

3. Pentru ca vlogurile tale să fie mai interesante și captivante pentru publicul tău ai nevoie și de muzică de fundal. Am găsit câteva site-uri care oferă gratis muzică pentru vlogurile tale freemusicarchive.org și bensound.com.
Nu uita de faptul că youtube-ul și facebook-ul au instrumente deștepte care protejează drepturile de autor și scot de pe canale orice tentativă de folosire a unei melodii mai cunoscute!

4. Și ultima dar cea mai importantă chestie este că trebuie să rămâi mereu în contact cu comunitatea ta, să interacționezi cu oamenii și să le răspunzi la comentarii. Vezi, vlogging-ul nu este o treabă simplă.Dacă depui destul efort, muncă și pasiune pentru a-i inspira pe ceilalți, dacă ești dispus să înveți mereu și să rămâi conectat la trendurile de ultimă oră și dacă rămâi ancorat în realitate, fără să pari ceea ce nu ești, atunci ai toate șansele să devii un vlogger de succes!

Leave a comment